search

Waterproof Bluetooth Badkamer Speaker

€ 15,95

Waterproof Bluetooth Badkamer Speaker.

Kleur
Aantal
Op voorraad

 

Veilig betalen

 

Verzending binnen 24u!

Luistert u tijdens het douchen of als u in bad gaat graag naar uw favoriete muziek? Met deze spatwaterbestendige badkamer speaker (die natuurlijk ook gewoon buiten te gebruiken is) streamt u de muziek via een Bluetooth verbinding vanaf uw tablet of smartphone. Wel zo`n fijn idee, aangezien u uw kostbare smartphone/tabletop afstand van het water kunt houden.

Goede geluidskwaliteit

De draadloze waterproof Bluetooth badkamer speaker is niet alleen spatwaterdicht. De geluidskwaliteit is ook nog eens vele malen beter en luider dan de standaard speaker van de meeste smartphones en tablets. Zo geniet u tijdens het douchen van een voller en rijker geluid. De Bluetooth-verbinding zorgt voor een betrouwbare draadloze connectie zonder storingen. Het bereik is circa 10 meter.

Bevestiging met zuignap

De waterproof Bluetooth badkamer speaker is voorzien van een grote zuignap waarmee u de luidspreker op elke vlakke ondergrond kunt bevestigen. Of het nu een tegelwand is, een glazen deur of douchewand, of de spiegel. De zuignap houdt de badkamer speaker stevig op zijn plek.     

PG4U-214312885
40 Items