Home

Subcategorieën

 • Thuisladers

  Met een draadloze thuislader kun je je smartphone thuis opladen, zodat je onderweg nooit meer met een lege batterij te maken hebt.

  Eenvoudig thuis te gebruiken of op kantoor. USB kabel wordt meegleverd tenzij anders vermeld op de product pagina.

 • Autoladers

  Met een draadloze autolader laad je je smartphone onderweg en voorkom je dat je met een leeg apparaat komt te zitten. Gedaan met inpluggen en uittrekken bij het opladen via deze draadloze opladers. Autoladers zijn geschikt voor elk voertuig. Ze werken in alle merken auto’s, caravans en vrachtwagens.

  Eenvoudig te gebruiken. USB kabel wordt meegleverd tenzij anders vermeld op de product pagina.

 • Draadloze koptelefoons

  Draadloze oortelefoons om makkelijk te verbinden met je smartphone via bluetooth.

  Oordopjes of in-ears zijn in veel situaties praktischer dan een standaard koptelefoon. Zo zijn er draadloze oortjes die je superveel bewegingsvrijheid geven. Of speciale sportoordopjes die goed blijven zitten als jij beweegt en die bestand zijn tegen zweet. Bovendien kan je dankzij ingebouwde microfoons met de meeste oordopjes ook bellen.

 • Camera lens

  Wil je met je smartphone nog betere foto’s maken en haarscherp inzoomen? Dan is een telefoonlens ideaal. Je hebt keuze uit o.a. een wide-angle-lens, macro-lens en fish-eye-lens.

  De keuze voor een lens hangt af van wat voor foto’s je wilt maken. Voor foto’s met een leuk effect kies je bijvoorbeeld voor de fish-eye-lens en ben je van plan om landschappen te fotograferen, dan komt dit extra goed naar voren met een macro-lens.

 • Varia

  Hier vindt u een overzicht van het aanbod dat tijdelijk beschikbaar is.

 • Luidsprekers

  Met bluetooth speakers bouw je waar en wanneer je wilt een feestje en geniet je samen met vrienden of familie van muziek. Je streamt moeiteloos muziek van je smartphone, tablet of laptop naar een bluetoothspeaker. Vaak is daar maar één druk op de knop voor nodig. Bluetoothspeakers kunnen doorgaans op zo’n 10 meter afstand van de muziekbron staan.

 • ASIC miners

Actieve filters